Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλάει για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλάει για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή αλλά και την σχέση που έχει με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμου για τα οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

«Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ αλλά η σχέση μας δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Οφείλεται στην μητέρα τους και στον Μάνο, πως σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση μας. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ καλά. Είναι δυο κορίτσια που έχουμε μια απίστευτη σχέση. Η μια είναι στην τρίτη Δημοτικού και η άλλη στην πρώτη Γυμνασίου. Δόξα τω Θεώ.

Αυτά είναι όμως χτισμένα και από πριν από αυτά που έχουν πάρει από τη μαμά τους και τον μπαμπά τους. Έπαιξα και εγώ το ρόλο μου αλλά νομίζω πως έχει χτιστεί όλο αυτό και έχει χτιστεί σωστά. Είναι δυο παιδιά με ήθος, εξαιρετικά παιδιά, ευαίσθητα παιδιά. πολύ διαφορετική η μία από την άλλη και είμαστε, νομίζω, κολλητές φίλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Δεν είχα άγχος όταν ήρθε η στιγμή να της γνωρίσω. Το είχε χτίσει ο Μάνος έτσι τόσο σταδιακά και ήταν και τα κορίτσια πολύ γλυκά… Η συμπεριφορά μου απέναντι στα παιδιά είναι κανονική.

Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα ούτε η κακιά μητριά. Είμαι κανονική απέναντι τους όπως θα ήμουν σε δυο κολλητές μου φίλες. Φυσικά και θα τις μαλώσω ή θα κάνω την παρατήρηση μου αλλά θα μου πουν και αυτές που διαφωνούν μαζί μου. Θα έχουμε και τις ωραίες μας στιγμές, θα πούμε και τα προσωπικά μας. Το πιο βασικό είναι να είσαι κανονικός, να είσαι ο εαυτός σου» ανέφερε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Ελισάβετ Μουτάδη μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου η οποία όπως είπε είναι εξαιρετική.

«Είναι υπέροχα τα κορίτσια και υπέροχη η μαμά τους, δεν το λέω για να κάνω την καλή…. Δεν υπάρχει τίποτα δήθεν αλλά το αληθινό, το πραγματικό και αυτό που νιώθουμε πως είμαστε ελεύθερες να κάνουμε μεταξύ μας. Ο Μάνος είχε μιλήσει στην πρώην σύζυγο του για εμένα, αντίστοιχα και σε μένα, πρώτα ειδοθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε και από κει και πέρα έχουμε 100% επαφή για τα παιδιά».