Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

LOVE TOUR

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» – ΒΥΡΩΝΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

 

Αφού έχει ήδη βρεθεί σε Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τη περιοδεία της με συναυλίες σε πολλές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα στην Αθήνα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Μια συναυλία όπου υπέροχα τραγούδια αναδείχθηκαν εξαιρετικά από τους υπέροχους και πρωτοποριακούς φωτισμούς σε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ακούστηκαν όλα αυτά που θέλουμε τόσα χρόνια από την Ελεωνόρα και όχι μόνο. «Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΕΙ», «ΤΑ ΛΕΜΕ», «ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ»,  «ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ», «ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΘΑΛΛΑΣΕΣ», «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ», «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ», «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ», «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ», η πρόσφατη επιτυχία της «ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΙΩΠΗ» όπου μάλιστα τη συνόδευσε επί σκηνής ο Σταύρος Σιόλας που έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι αυτό,  αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της όπως τα «ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ», «ΜΥΡΤΙΑ» «ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ», «ΑΧ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ» και «Τ’ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ» που ήταν το κλείσιμο και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, που συνεχίζονται με πολλή μεγάλη επιτυχία και απεριόριστη αγάπη από τον κόσμο που συναντά σε κάθε πόλη, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα που, όπως έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που ανέβηκαν στο Θέατρο Βράχων πριν λίγες μέρες, είναι ένα από τα πιο όμορφα και συμπαγή προγράμματα της Ελεωνόρας, μια αλυσίδα τραγουδιών δεμένα έτσι ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο,  Νίκος Πασσαλίδης –  Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

 

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Για όσους θέλουν να την απολαύσουν στη περιοδεία της, το πρόγραμμα συναυλιών έχει ως εξής:

ΙΟΥΝΙΟΣ        

Κυριακή 25/6  ΔΕΛΦΟΙ

Παρασκευή 30/6        ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ        

Τετάρτη 5/7    ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πέμπτη 6/7     ΧΑΝΙΑ

Παρασκευή 7/7          ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σάββατο 15/7  ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δευτέρα 17/7  ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παρασκευή 21/7         Loca-ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σάββατο 22/7  ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Κυριακή 23/7  ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Τετάρτη 26/7  ΡΟΔΟΣ

Παρασκευή 28/7        ΚΩΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  

Πέμπτη 3/8     ΒΑΡΒΑΡΑ Χαλκιδικής

Παρασκευή 4/8          ΛΕΥΚΑΔΑ

Σάββατο 5/8   ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέμπτη 10/8   ΙΣΤΙΑΙΑ

Σάββατο 12/8  ΠΑΓΓΑΙΟ Καβάλα

Τετάρτη 16/8  ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Πέμπτη 17/8   ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ

Παρασκευή 18/8        ΔΙΟΝ -ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ          

Τετάρτη 6/9   ΠΑΤΡΑ -ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ