Η Ελεονώρα Μελέτη κατέθεσε αγωγή στον ΣΚΑΙ

Η Ελεονώρα Μελέτη κατέθεσε αγωγή στον ΣΚΑΙ

Μετά από μία αρκετά επιτυχημένη σεζόν στον ΣΚΑΪ μέσα από το Survivor Πανόραμα, η Ελεονώρα Μελέτη το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε εκτός σταθμού. Το γεγονός εξέπληξε και πλέον η παρουσιάστρια αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 50.000 ευρώ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Protothema.gr, η παρουσιάστρια μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Νίκου Αγαπηνού, ζητά για μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ. Μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και τα δικαστικά έξοδα, το ποσό αγγίζει ή και ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Η Ελεονώρα Μελέτη ισχυρίζεται ότι προσελήφθη προφορικά την 1η Απριλίου και κατόπιν η προφορική συμφωνία έγινε και γραπτή, στις 12 Μαΐου του 2017. Η αγωγής της αναφέρει πως υπήρχε συμφωνία για καθημερινή εκπομπή (ενημερωτική και ψυχαγωγική), γεγονός που την έκανε να απορρίψει άλλες προτάσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μια που σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, κάνει λόγο στα δικόγραφα και για την εγκυμοσύνη της: «Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος», αναφέρει το έγγραφο ανάμεσα σε άλλα.

Οι διεκδικήσεις της Ελεονώρας θα εκδικαστούν στις 5 Δεκεμβρίου του 2017 στο Πρωτοδικείο του Πειραιά και απ’ ό,τι φαίνεται, θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης.