Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τηλεοπτικά

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τηλεοπτικά

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Epsilon, αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Όπως ανέφερε σε συνεντεύξεις της, δεν θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση απλά για να υπάρχει, αλλά επιθυμεί να κάνει κάτι που την εκφράζει. Είναι γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια, δεν θέλει να παρουσιάσει μια gossip εκπομπή. Εξάλλου, αγαπάει ιδιαίτερα την εκπομπή «Hashtag» που ήταν δικό της δημιούργημα.

Όλους αυτούς τους μήνες, η Ελεονώρα δέχτηκε αρκετές προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο, όπως φαίνεται καμία πρόταση δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία. Τα τελευταία νέα όμως, θέλουν την παρουσιάστρια να επιστρέφει τηλεοπτικά από το δεύτερο μισό της σεζόν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Ελεονώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει 3ωρη μεσημεριανή εκπομπή. Η παρουσιάστρια θα συνδυάσει θέματα από τον καλλιτεχνικό χώρο μαζί με θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Βέβαια, όπως τόνισε ο παρουσιαστής οι συζητήσεις μεταξύ του σταθμού και της παρουσιάστριας έχουν παγώσει, λόγω κάποιων προβλημάτων με τα πλατό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ο ΣΚΑΪ πιστεύει πολύ στην Ελεονώρα γι΄αυτό δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.

Πηγη: peoplegreece