Η Ελεονώρα Μελέτη γίνετε μοντέλο για τους κριτές του… GNTM

Η Ελεονώρα Μελέτη γίνετε μοντέλο για τους κριτές του… GNTM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, με την τελευταία ανάρτηση της στο instagram, η παρουσιάστρια τρολάρει το… Greece’s Next Top Model!

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα ανάρτησε μια φωτογραφία της και στη λεζάντας αποκαλύπτει ποια θα ήταν τα σχόλια των κριτών εάν έβλεπαν την εικόνα.

“Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία.

Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία; Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ; Γιατί κορίτσι μου; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;»

Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης και το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο; Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω; Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Πού πας με σκυμμένο το κεφάλι; Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι!”, έγραψε η Ελεονώρα.