Η Ελεονώρα Μελέτη αρχισε μαθήματα για την φροντίδα του μωρού που περιμένει

Η Ελεονώρα Μελέτη αρχισε μαθήματα για την φροντίδα του μωρού που περιμένει

Την προετοιμασία της για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια της ξεκίνησε η Ελεονώρα Μελέτη, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Μέσω των stories του Instagram η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε πως άρχισε μαθήματα για την φροντίδα του μωρού, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με ένα βρέφος και παραπέμποντας σε ένα κείμενο από την ιστοσελίδα της, believeit.gr.

Το άρθρο αναφέρεται στο πώς απαλύνεται ο βήχας του μωρού χωρίς τη χρήση φαρμάκων, καθώς, λόγω της εποχής, οι πιθανότητες να αρπάξουν κρυολόγημα είναι πολλές.

«Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αναπαυτικό μαλακό μαξιλάρι και λίγο χρόνο με το μωράκι σας. Το ξαπλώνετε μπρούμυτα, με το στομαχάκι του να ακουμπάει στο μαξιλάρι. Ξεκινάτε να του κάνετε μαλάξεις για να θερμάνετε την περιοχή της πλάτης. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι παράλληλες με τη σπονδυλική στήλη, και η φορά τους από τη μέση προς το λαιμό. Όταν αρχίσετε να νιώθετε την περιοχή να ζεσταίνει μπορείτε να συνεχίσετε τις μαλάξεις με φορά από τη σπονδυλική στήλη προς τα πλευράκια του μωρού. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ και τρυφερό μασάζ με τα δάχτυλα σας, στις περιοχή γύρω από τα πλευρά. Ξεκινήστε από τα χαμηλά των πνευμόνων και προχωρήστε προς τα πάνω. Μόλις ολοκληρώσετε με τις μαλάξεις, τοποθετείστε για δύο τρία λεπτά το μωράκι σε καθιστή θέση και χτυπήστε του απαλά την πλατούλα όπως όταν θέλετε να ρευτεί… Αν έχετε χρόνο, ξανακάνετε όλη τη διαδικασία από την αρχή», είναι η συμβουλή που προτείνεται.