Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη όταν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη όταν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

Στην εφημερίδα Real life, παραχώρησε συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε και επικοινώνησε μαζί της, όταν έγινε η ανακοίνωση.

Πως είδες την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;

Τι την οδήγησε να το κάνει το ξέρει εκείνη και δεν αφορά κανέναν. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις κάτι που αγαπάς και σε αγαπάει τόσο πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναγυρίσει η Ελένη. Είναι ένας πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης. Την είδα εκείνη την ημέρα που το ανακοίνωσε. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Είχαμε μια επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βγω και να ανεβάσω κι εγώ μια φωτογραφία: «Ναι, ξέρω κι εγώ την Ελένη».

Της έστειλα ένα μήνυμα και την ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου, γιατί της οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε έναν καρμικό ρόλο στη ζωή μου.

Και όχι μόνο αυτό. Είχε μαντέψει και το φύλο του παιδιού σου.

Όντως. Ήταν από τις πρώτες που είχαν μάθει για την εγκυμοσύνη μου. Το έμαθε πριν το μάθουν και κάποιες φίλες μου.