Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκαλύπει πώς φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκαλύπει πώς φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην ερώτηση αν ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα, εκτός από τις γυναίκες που είχε σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν και οι συμπρωταγωνίστριες του.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου, πρωταγωνίστρια στο Τατουάζ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για το περιβόητο φιλί στο στόμα.

«Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.

Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Φιλάει άραγε ωραία ο νικητής του περσινού Survivor; «Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Αντωνιάδου.

Μπορεί ο Γιώργος είναι περιζήτητος εργένης και ένας πολύ γοητευτικός άντρας αλλά δεν είναι το γούστου της ηθοποιού καθώς όπως δηλώνει: «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».