Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στη Θάσο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στη Θάσο

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Boğaz Musique
“Των φίλων τα σπίτια”

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΘΑΣΟΣ
PORT FESTIVAL 2018”

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οιBogaz Musique εμφανίζονται στο Νέο Λιμάνι Σκάλας Καλλιράχης στη Θάσο, στο πλαίσιο του 5ουPORT FESTIVAL”  που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Μεταμόρφωση»

«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου που μόλις κυκλοφόρησε και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.

Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στην καλοκαιρινή περιοδεία τους, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα τραγούδια που υπογράφουν δημιουργοί όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Σταύρος Σιόλας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Νίκος Μωραϊτης, η Ελένη Φωτάκη,ο Πόλυς Κυριάκου και πολλοί άλλοι, αλλά και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο Αριστείδης Χατζησταύρου από τους Bogaz Musique καθώς και η ίδια η Ελένη Τσαλιγοπούλου,  αναμειγνύονται με κλασικά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, με τον μοναδικό, ενοποιητικό ήχο των Bogaz.

Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique.  Μία συναυλία που το τέλος της μας βρίσκει όλους μία παρέα και αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!

Οι Boğaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουράς
Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο
Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί
Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες
Άντα Χαλαμπαρδάκη – artwork

FaceBook Page: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou
Instagram: https://www.instagram.com/tsaligopouloueleni/

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

INFO:

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – “PORT FESTIVAL 2018”

Νέο Λιμάνι Σκάλας Καλλιράχης – Θάσος

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13€, Είσοδος: 15€, Παιδικό: 8€

Προπώληση εισιτηρίων:

Καλλιράχη – Elegant
Πρίνος – Egomio café bar
Ραχώνι – Στη Σέσουλα
Λιμένας –  Ο Κήπος Της Εδέμ και Artiste exclusive Showroom
Ποταμιά –  Open See Café
Ποτός – Margarita café bar
Λιμενάρια – IDEA
Καβάλα –  Σχολή Οδηγών Βεγίνα Χρυσοχοείδη
Δράμα – MONK Café bar

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»

* Η Ελένη Τσαλιγοπούλου υποδέχεται το καλοκαίρι με το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια» , που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. Ένα άλμπουμ που έρχεται 7 χρόνια μετά την τελευταία προσωπική της δουλειά και περιλαμβάνει 16 τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από τις συναντήσεις της με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.