Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε ροζ το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε ροζ το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί και φέτος στην καμπάνια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού που οργανώνει μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.

H παρουσιάστρια το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στον Πειραιά, «βάφοντας» ροζ το Δημοτικό Θέατρο, και έδωσε για άλλη μια χρονιά το σύνθημα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Φορώντας ένα σικ ροζ κουστούμι και ασορτί γόβες η Ελένη Μενεγακη, φωτογραφήθηκε με το χαρακτηριστικό ροζ βραχιόλι, που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας ειδικά για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών απέναντι σε αυτό το ζήτημα. 

Ανάμεσα σε αυτους που βρέθηκαν στην φωταγώγηση του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά ήταν ο Κώστας Σομμερ, η Έλενα Γαλίφα, Άντζελα Ευριπίδου με τη Νόνη Δούνια και η Ναταλία Δραγούμη

Tο εμβληματικό κτίριο, θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Αυτή η ενέργεια έχει μόνο ένα σκοπό: να μιλήσει στην καρδιά και το μυαλό κάθε γυναίκας! Πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας, πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα. Ελπίζω ότι και φέτος θα περάσουμε το σύνθημα σε όλες τις γυναίκες».

https://www.youtube.com/watch?v=dZ4PbGVdmuE