“Η Ελένη Μενεγάκη μας είχε βάλει στο δικό της συμβόλαιο και ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του χώρου”

“Η Ελένη Μενεγάκη μας είχε βάλει στο δικό της συμβόλαιο και ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του χώρου”

Η παρέα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» σχολίασαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα, σχετικά με τις σχέσεις του με την Ελένη Τσολάκη και γιατί δεν ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη, φεύγοντας από τον ALPHA.

Μάλιστα, σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει: «Ευχαρίστησα έναν άνθρωπο που θέλησε να με βοηθήσει, χωρίς να έχει κανένα λόγο, σε κάτι που είχε να κάνει με το παιδί μου. Μπορώ να ευχαριστήσω από την Ελένη Μενεγάκη που θέλεις μέχρι και τον πιο μικρό τεχνικό γιατί με αυτούς έκανα παρέα, και τελείωσα. Θα ήταν κατεβατό».

Μετά το τέλος του video και τις δηλώσεις του Γρηγόρη, ο Παύλος Σταματόπουλος θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας:

«Επειδή αναφέρθηκε ο Γρηγόρης στην εποχή που έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον ALPHA θέλω να πω κάτι. Εκείνη την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε κάποιους συνεργάτες που ήθελε να την ακολουθήσουν. Μέσα σε αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ελένη Γελαλή, εγώ και η Κατερίνα Ζαρίφη. Αυτό που είχε κάνει τότε η Ελένη, και αφορά συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, είναι να μας βάλει μέσα στο δικό της συμβόλαιο. Αυτό σου δίνει μία μεγάλη ασφάλεια. Είχε ήδη διαπραγματευτεί τα οικονομικά μας και εμείς ως δημοσιογράφοι ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του χώρου. Η Ελένη ήθελε οι συνεργάτες της να τα δίνουν όλα. Και για να τα δώσει κάποιος όλα, πρέπει να ‘ναι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο».

Στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι κάνει τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις γιατί ακούγεται ότι η Ελένη δεν συμπεριφέρεται καλά στους συνεργάτες της και οφείλει να το πει, καταλήγοντας:

«Η Ελένη προστατεύει τους συνεργάτες της. Μπορεί με κάποιους να άλλαξε γνώμη στην αρχή αλλά τους διατήρησε μέχρι το τέλος της σεζόν για ηθικούς λόγους».