Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει το δικό της τραγούδι

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έκαναν μια ειλικρινή συζήτηση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» είπε στην καλεσμένη της πως νιώθει ότι έχει παραμελήσει πολύ τη στιχουργική και πως είναι μεγάλο λάθος της.
Η Ναταλία υποσχέθηκε στην Ελένη πως σήμερα το βράδυ θα καθίσει και θα γράψει ένα τραγούδι το οποίο θα της το στείλει και αύριο το πρωί θα το διαβάσει στην εκπομπή. «Έτσι εύκολο το’ χεις; Πες μου το κόλπο κι εμένα. Ξέρεις τι ωραίο που είναι να ακούς τα δικά σου λόγια να τα τραγουδάει πρώτα ένας και μετά όλος ο κόσμος;», είπε η παρουσιάστρια με την στιχουργό να της εξηγεί πως και αυτό είναι μια δουλειά.
Η Ελένη όμως επέμενε να της πει κάποια μυστικά. «Γράψε μου εσύ αυτά που αισθάνεσαι και θα στο κάνω τραγούδι», είπε η Ναταλία.