Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι ζήτησε ο Μάκης Παντζόπουλος μετά τη γέννηση της κόρη τους

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι ζήτησε ο Μάκης Παντζόπουλος μετά τη γέννηση της κόρη τους

Με αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη», σχετικά με ένα μαιευτήριο που στέλνει τα νεογέννητα σπίτι μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση της κόρης της, Μαρίνας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Μάκης Παντζόπουλος ζήτησε από τις μαίες να τον μάθουν να πλένει την κορούλα του.

«Αυτές οι στιγμές όταν πρωτογεννιέται το μωρό, που κάνει γκριμάτσες μόνο του και χαμογελάει, είναι μοναδικές. Έτυχε την Κυριακή να έρθει το παιδί μου, νούμερο τρία και να μου φέρει μια μνήμη. Και μου είπε κοίτα μαμά τι βρήκα μέσα. Ήταν από το μαιευτήριο, μόλις είχα γεννήσει τη Μαρίνα. Και είχε βίντεο, την ώρα που βγήκε, την ώρα που έκλαιγε, την ώρα που την κοιτάζαμε από πάνω.

Μάθημα πως πλένεται το μωρό, που ήθελε ο μπαμπάς της να το μάθει. Φοβόμουν γιατί εγώ το είχα κάνει πολλές φορές και ξέρω. Αλλά αυτές οι μαίες που του έδειχναν ήταν πολύ χαλαρές. Δεν έχουν καταλάβει πως είναι άσχετος και δεν έχει ξαναπιάσει μωρό; Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές» είπε η Ελένη Μενεγάκη.