Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως περνάει τα απογεύματα στο σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως περνάει τα απογεύματα στο σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη από τότε που αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καινούργια της καθημερινότητα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα και προσπαθεί να περάσει δημιουργικά το χρόνο της.

Η Ελένη αποφάσισε και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μια αγαπημένη της απογευματινή συνήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από το διάβασμα.

Έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού της, κρατώντας στα χέρια της βιβλία. Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως όσο τα παιδιά της κάνουν τα μαθήματά τους, εκείνη ηρεμεί διαβάζοντας τα βιβλία της.

«Τα παιδιά τα μαθήματα τους κι εγώ … ώρα για διάβασμα! Τι να διαλέξω όμως; Γράψτε μου ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη, ζητώντας από τους followers να της προτείνουν βιβλία.