“Η Ελένη Μενεγάκη ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση”

“Η Ελένη Μενεγάκη ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση”

Στο ΤV Έθνος παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα ευτράπελο που του είχε συμβεί στα πρώτα χρόνια παρουσίασης των Μad Awards ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να βάλει μια άνω τελεία στην τηλεοπτική της καριέρα.

Από όλες τις διοργανώσεις των Mad Awards στο παρελθόν, ποια ευτράπελη στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;

Εκείνο το βράδυ είμαι πάντα σαν ρομπότ (γέλια). Τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, τα μαθαίνω εκείνη τη στιγμή. Θα γυρίσουμε λοιπόν σε μια από τις πρώτες χρονιές που ήταν και οι πιο αθώες. Τα πρώτα χρόνια λοιπόν άλλαζα συνέχεια ρούχα. Τώρα αλλάζω συνολικά το πολύ τρεις φορές. Στο Θέατρο Βράχων λοιπόν δεν έχει καμαρίνια. Έπρεπε μέσα σε 4 λεπτά να τρέξω πίσω, να ξεβρακωθώ στην κυριολεξία και να ντυθώ ξανά. Παθαίνω πανικό μήπως δημιουργηθεί κενό, μπουκάρω στο λυόμενο σαν υστερικός και αρχίζω να φωνάζω «βγείτε έξω όλοι!». Πέφτει σιγή και ακούω μια φωνή «εντάξει, Θεμάκο, θα βγω». Ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Του λέω «εντάξει, Σάκη, δεν με πειράζει». Άλλαξα γρήγορα και βγήκα.

Έρχομαι στην τηλεόραση. Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η άποψή σου για την αποχώρησή της; Πιστεύεις ότι θα λείψει η παρουσία της;

Πάντα λείπεις όταν είσαι τόσο μεγάλο κεφάλαιο όπως η Ελένη. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις κάνει τον κύκλο σου. Η Ελένη είναι μια νέα γυναίκα που αγαπάει την τηλεόραση αλλά και η ίδια την αγαπάει. Έχει πολλά ακόμη πράγματα να δώσει. Προφανώς έκανε πολύ καλά γιατί ήταν δική της απόφαση και όχι κάποιου άλλου. Αφού αποφάσισε να κάνει ένα break, θα της κάνει καλό. ∆εν πιστεύω πως η Ελένη θα λείψει για πολύ από την τηλεόραση. Πιστεύω πως ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά. Τη θεωρώ από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχουν περάσει από την τηλεόραση, με σχεδόν μηδενικά λάθη στην καριέρα της.