Η Ελένη Μενεγάκη έχει πρεμιέρα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πρεμιέρα

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της, όπως μας ενημέρωνε και από τα social media είναι έτοιμη να επανέλθει δριμύτερη.

Η εκπομπή Ελένη, η οποία είναι από τις αγαπημένες του κοινού, το οποίο το δείχνει ανελλιπώς στην ίδια την παρουσιάστρια, αλλά και την ομάδα της. Η φετινή ομάδα της Ελένης θα είναι αρκετά ανανεωμένη, καθώς αποχώρησαν η Άση Μπήλιου και ο Βασίλης Καλλίδης. Νέες εισόδους όμως θα έχουμε στην εκπομπή, αυτή της Κωνσταντίνας Κομμάτα, που γνωρίσαμε μέσα από τους «Συμμαθητές».

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την αβεβαιότητα, που έχει προκύψει για το τι θα συμβεί με το κανάλι της Κάντζας, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Κοντομηνάς πήρε θέση. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σταθμού, παρουσία όλων των μεγάλων ονομάτων συμπεριλαμβανομένης και της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η αλλαγή είναι πρόοδος και ανάπτυξη. Θέλω να δείξετε εμπιστοσύνη στον όμιλο, όπως ακριβώς και ο ίδιος ο όμιλος εμπιστεύεται εσάς. “Μαύρο” στον Alpha δεν θα πέσει! Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου και πιο υγιούς καναλιού της χώρας».

Όπως φαίνεται η ανανεωμένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, θα ξεκινήσει κανονικά για την φετινή σεζόν. Αν και η πρώτη ημερομηνία που είχε γίνει γνωστή για την πρεμιέρα ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου, όμως όπως όλα δείχνουν θα μεταφερθεί μία εβδομάδα μετά και θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.