Η Ελένη Μενεγάκη έκανε «ντου» στο καμαρίνι της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε «ντου» στο καμαρίνι της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Μοναδικές στιγμές στο θέατρο Παλλάς! Η παράσταση «Μαντάμ Σουσου» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλουκάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για το θεατρικό.

Στον ομώνυμο ρόλο θα βρίσκεται η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία την Παρασκευη βρέθηκε στο καμαρίνι της μαζί με την makeup artist, Ρούλα Σταματοπούλου. Ωστόσο δεν ήταν μόνο οι δύο τους, καθώς στο καμαρίνι εισέβαλε και η Ελένη Μενεγάκη!

Μέσα από τα stories της Ρούλας είδαμε όλα όσα συνέβησαν. Η ηθοποιός μιλούσε στο κοινό, την ώρα που πίσω της εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του Alpha, φορώντας ένα τεράστιο καπέλο. «Τι λέτε καλέ; Θέλω κι εγώ τέτοια…», ανέφερε αρχικά η Ελένη.

«Ααα είναι τρελή! Λοιπόν, όμως.. -Φύγε μωρή εσύ από πίσω- Έχουμε εδώ τη Ρουλίτσα αυτό το υπέροχο πλάσμα», είπε αρχικά κάνοντας παρατήρηση στην παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Η οποία όταν με βάφει τουλάχιστον δεν εκνευρίζομαι -Μη μιλάς!- και λέμε και διάφορα δικά μας».

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει πυρετωδώς την επάνοδό της με πολλές εκπλήξεις. Ήδη ετοιμάζει ένα γερό στοκ με δυνατούς «άσσους» κι ένας από αυτούς την ήθελε στο θέατρο «Παλλάς»!

Τι… μαγείρεψε όμως με την Δήμητρα Παπαδοπούλου; Ο θεατρικός επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα υποδεχτήκαμε στο θέατρο Παλλάς την Ελένη Μενεγάκη. Τι εκπλήξεις ετοίμασε με τη Δήμητρα-Σουσού μας; Προσεχώς στον ALPHA”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του madata.gr η Ελένη θα ντυθεί Μαντάμ Σουσού καθώς «χτύπησε» Παλλάς και ανάμεσα σε άλλα η Δήμητρα Παπαδοπούλου την έβαλε στο κλίμα πως γίνεται… Σουσού και την «μεταμόρφωσε» ανάλογα.