Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το πως κατάφερε και έχασε 35 κιλά

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το πως κατάφερε και έχασε 35 κιλά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ελένη Κοκκίδου, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο έχασε 35 ολόκληρα κιλά.

Αρχικά, η τηλεοπτική Βούλα μίλησε για την επιτυχία της σειράς και τον ρόλο της στη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“.

«Οκτώ χρόνια “Μουρμούρα”. Είναι απίστευτο! Ήταν ένα δώρο για μένα αυτή η σειρά. Τη Βούλα την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου.

«Δε μουρμουράω εγώ. Δεν μου αρέσει καθόλου», είπε και πρόσθεσε ότι έχει τύχει να χωρίσει λόγω μεγάλης ζήλειας.

«Έχασα 25 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία», αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου και στη συνέχεια για την εκπληκτική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος’», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι όταν βγήκε έξω με φίλους αργότερα μπήκε στον πειρασμό να φάει τηγανητά καλαμαράκια.

«Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», τόνισε ακόμα, ενώ δήλωσε χαριτολογώντας ότι θα γίνει το κορίτσι-λάστιχο.