Η εκπληκτική διαφήμιση της Aegean με τον Αντετοκούνμπο για τις ομορφιές της Ελλάδας!

Η εκπληκτική διαφήμιση της Aegean με τον Αντετοκούνμπο για τις ομορφιές της Ελλάδας!

Με το σλόγκαν “πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;”, η Aegean Airlines γύρισε μία διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

H Aegean κάθε καλοκαίρι επιστρέφει με μια καμπάνια που καλεί τους Έλληνες να έρθουν πιο κοντά με τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας. Ποιος δεν θυμάται το “φίλεψέ τους” που μας καλούσε να γνωρίσουμε στους ξένους τις γεύσεις της Ελλάδας. Φέτος η Aegean ρίχνει ένα δυνατό χαρτί, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίο προχωρά σε στρατηγική συνεργασία.

Ο “Greek Freak” φωτογραφίζεται στη Σαντορίνη, πίνει το καφεδάκι του, παίζει με παιδιά σε γραφικά σοκάκια και δοκιμάζει παραδοσιακά φαγητά, ενώ δεν παραλείπει να δείξει τις ικανότητες του και στον χορό.

Η αρχή της συνεργασίας Aegean – Αντετοκούνμπο εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της ενέργειας “Greece by Greeks”, που έχει στόχο να ταξιδέψει τις μυστικές ομορφιές και παραδόσεις της χώρας μας σε όλο τον κόσμο μέσα από την online πλατφόρμα greecebygreeks.gr