Η εισβολή του Δημήτρη Κοντομήνα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι δηλώσεις για το «μαύρο» στον Alpha

Η εισβολή του Δημήτρη Κοντομήνα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι δηλώσεις για το «μαύρο» στον Alpha

Μια έκπληξη επιφύλασσε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ελένη Μενεγάκη. Ο πρόεδρος του σταθμού θέλησε να εμφανιστεί στη «βασίλισσα» του καναλιού, όπως ο ίδιος την αποκάλεσε, να κοιτάξει την κάμερα και μέσα από αυτή να μιλήσει στους τηλεθεατές, αλλά και τους 1500 εργαζόμενους που απασχολεί και να τους πει ότι ο Alpha δεν θα κλείσει και δεν θα γίνει πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση.

Η Ελένη Μενεγάκη, ίσως για μοναδική φορά στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο κανάλι, φάνηκε πως έχασε τα λόγια της και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβη στον αέρα. Παρόλα αυτά μίλησε και εκείνη εξ ονόματι των εργαζομένων και ρώτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά ποιο είναι το μέλλον του καναλιού.

ο πρόεδρος του Alpha μεταξύ άλλων είπε «Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας. Στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξε και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως δεν γνώριζε για την είσοδο του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή και μιλώντας στον Γρηγόρη Γκουντάρα ανέφερε «μη με ρωτάς τώρα αν είμαι καλά, ρώταμε μετά το τέλος της εκπομπής. Δεν ξέρω τι άλλο θα συμβεί».

Ο Δήμος Βερύκιος, φίλος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά το πρωί, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή δήλωσε πως το μεσημέρι θα εμφανιστεί στην εκπομπή Ελένη και έχει πολλά να πει και πολλές εκπλήξεις, δήλωση που σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής.