Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας παρουσιάζει το μουσικό βίντεο του η Δική μου η ζωή

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας παρουσιάζει το μουσικό βίντεο του η Δική μου η ζωή

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Δική μου η ζωή» παρουσιάζει τώρα και το music video!

Το νέο single της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τίτλο «Δική μου η ζωή» είναι ένα χορευτικό τραγούδι με έντονο ρυθμό σε σύνθεση του Ηλία Καμπακάκη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Μέσα από τις εικόνες του clip περνάμε ένα 24ωρο με την τραγουδίστρια από τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι τη στιγμή που φτάνει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και τραγουδάει μπροστά στο κοινό το νέο της τραγούδι. Μέσα από την καθημερινότητα της βλέπουμε προσωπικές στιγμές στο σπίτι της, την προπόνησή της αλλά και τη συνάντηση με την κολλητή της φίλη σε ένα εστιατόριο. Στο τέλος δεν λείπει και η προετοιμασία στο καμαρίνι καθώς και η εντυπωσιακή εμφάνιση μπροστά σε πραγματικό κοινό που παρακολουθεί τη live εμφάνιση της.

Τη σκηνοθεσία του music video έχει κάνει ο Γιάννης Παπαδάκος δίνοντας μέσα από πολύ σύγχρονες εικόνες την καθημερινότητα αλλά και την λαμπερή πλευρά της Ειρήνης Παπαδοπούλου όπως την βλέπουμε πάνω στη σκηνή!

Το νέο music video της Ειρήνης Παπαδοπούλου «Δική  μου η ζωή» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.