Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στον “αέρα”, τα ριάλιτι και όσα της στέρησε ο κορονοϊός

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στον "αέρα", τα ριάλιτι και όσα της στέρησε ο κορονοϊός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία μίλησε για το νέο δημοσιογραφικό της εγχείρημα, με τίτλο «Mega Stories» που κάνει πρεμιέρα απόψε.

«Φόρεσα τη στολή του αστροναύτη που φοράνε στην εντατική», ανέφερε για ένα από τα ρεπορτάζ που τη δούμε να παρουσιάζει μέσω της νέας της εκπομπής στο Mega.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια παρουσίασης ειδήσεων.

«Ήμουν τότε στην ΕΡΤ και είχα καλύψει τη ροή όλο το βράδυ. Είχε ξεκινήσει η μετάδοση 11 παρά, αν θυμάμαι καλά, και έφυγα από το στούντιο στις 4 το πρωί. Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό, στο κοντρόλ, ότι γίνεται αυτό και βλέπεις εικόνες με ανθρώπους πανικόβλητους και πυροβολισμούς. Ήταν συγκλονιστικό», είπε η δημοσιογράφος.

«Επίσης, είχα καλύψει τη ροή και για το Μάτι. Μια πολύ δύσκολη βραδιά και εκείνη» συμπλήρωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Μου έχει λείψει η αγκαλιά, μου έχουν λείψει τα φιλιά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δώρα Αναγνωστοπούλου για τα όσα της στέρησε ο κορονοϊός, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δοκιμαστεί και στην ψυχαγωγία πριν από πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση.

«Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια, ενώ εξομολογήθηκε ότι βλέπει τηλεόραση, ενώ υπογράμμισε ότι οι γιοι της δεν βλέπουν ριάλιτι.