Η διαφορετική έναρξη και το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό μέλλον στην εκπομπη της πρεμιέραγια

Η διαφορετική έναρξη και το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό μέλλον στην εκπομπη της πρεμιέραγια

Η Ελένη Μενεγάκη όπως γράφει και το δελτίο τύπου είναι το σταθερό ραντεβού σε ένα κόσμο που αλλάζει. Με πλήρη επίγνωση της κατάστασης αλλά χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της εμφανίστηκε στην πρεμιέρα και η είσοδος της απλή, με σεβασμό και αγάπη. Έπεσε το σήμα και η Ελένη μπήκε στο πλατό, κοίταξε τους τηλεθεατές στα μάτια και αφού τους καλησπέρισε εξήγησε πως έχει άγχος, για μία ακόμη πρεμιέρα.

«Λέω “καλά δεν ντρέπεσαι;” Γιατί μετά από τόσα χρόνια να έχω αυτό το σφήξιμο; Θα το ξεπεράσουμε γιατί όταν βρίσκομαι στην παρέα μου, όπως και όλοι, αισθανόμαστε καλά και τη ζεστασιά των δικών μας ανθρώπων»,ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα φρόντισε να καταστήσει σαφή την αισιοδοξία της, λέγοντας: «Φέτος όπως σας έγραψα είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα για πολλούς από εμάς σε αυτό τον χώρο. Δεν ξέρω αν θα είμαστε η παρέα σας μέχρι όπως συνήθως τέλος Ιουνίου ή και όποτε. Μέχρι και τότε, εμείς την αισιοδοξία, το κέφι, το χαμόγελο, αυτό που χρειάζεστε και εσείς, δεν πρόκειται να τα στερηθούμε. Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε τα πράγματα θετικά. Να σκεφτόμαστε τα πράγματα σαν κάτι καλό να έρχεται».

Στη συνέχεια έκανε μία εισαγωγή για τον ανανεωμένο χώρο αλλά και ομάδα της εκπομπής λεγοντας «Είμαστε εδώ και προχωράμε με κάποιες αλλαγές, στα θεματάκια, στο σπίτι μας, το κάναμε λίγο πιο κοριτσίστικο. Πολύ γυναικείο ρε Γρηγόρη!».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, πήρε το λόγο και έκανε μία εκτενή αναφορά στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είναι πολύ σπουδαίο ότι είμαστε τόσα χρόνια σε ένα εργασιακό πλαίσιο, εδώ στον Alpha, σταθερό και πραγματικά καλό. Για εμένα πραγματικά αν δεν μας έχουν εμπιστοσύνη να ανθίσουμε και να δημιουργήσουμε, δεν μπορούμε. Η δουλειά μας είναι να ασχολούμαστε με ένα αντικείμενο ο καθένας διαφορετικό και να επικοινωνούμε. Αυτό μας έχει πάρει πάρα πολλά χρόνια να το κάνουμε. Δεν είναι δεδομένη η επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Η δουλειά μας δεν είναι να πιθανολογούμε, ούτε να νομίζουμε.. είναι να δουλεύουμε. Σε μία χώρα που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει προβλήματα, είμαστε σε μία δουλειά που προσπαθεί εδώ και χρόνια να ανακόψει τα περισσότερα. Εννοώ τον Alpha. Είμαστε πλέον σε έναν χώρο που και αυτός έχει πλέον θέματα σοβαρά να λύσει», ανέφερε και κατέληξε κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων: «Η ελπίδα είναι ένας σύντροφος, δεν είναι όμως ο μόνος πλοηγούς. Το καθαρό μυαλό, η ψυχραιμία και η παιδεία είναι καλύτερες.. νομίζω»