Η Διάσωση σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Η Διάσωση σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Η ΔΙΑΣΩΣΗ (THE MARTIAN)
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας , την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00
Σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουότνι θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουότνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη.

Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης.

Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουότνι…

  • Η ταινία ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Ά Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Μίξης Ήχου, Καλύτερου Μοντάζ Ήχου, Καλύτερα Οπτικά Εφέ, Καλύτερης Παραγωγής)
  • Η ταινία τιμήθηκε με δύο Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες «Καλύτερος Ηθοποιός – Καλύτερη Ταινία»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρίντλέι Σκοτ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια