Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Παπαμιχαήλ στις πρώην συντρόφους του

Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Παπαμιχαήλ στις πρώην συντρόφους του

Για τα λάθη που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή αλλά και τις δυο φορές που έφτασε κοντά στον γάμο μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο περιοδικό Gala.

Μάλιστα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με αφορμή τη συγκεκριμένη συνέντευξη βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη σε δυο από τις πρώην συντρόφους του.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δυο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δυο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια.

Σήμερα έχω μετανιώσει για αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα τριάντα πέντε – σαράντα σου κι άλλο στα πενήντα όπου ο χρόνος λιγοστεύει και περνάει πιο γρήγορα. Όταν είμαστε είκοσι βλέπουμε τα πενήντα σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο είμαστε εξήντα.

Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου» δήλωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.