Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Ζέτας Δούκα στο σύζυγο της

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Ζέτας Δούκα στο σύζυγο της

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Ζέτα Δούκα έστειλε το δικό της δημόσιο μήνυμα αγάπης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζαντωνά.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια, την ενός έτους Θάλεια και τον σύντροφό της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται μια μητέρα αλλά και ένας πατέρας! Ένας πατέρας που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί, τι χρειάζεται το παιδί του και κυρίως- τι χρειάζεται η γυναίκα του που τα έχει χαμένα και μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα αυτήν που ερωτεύτηκε και έκανε τρέλες μαζί της… Και τότε, θέλει μαγκιά! Γιατί καλός πατέρας δεν είναι αυτός που φροντίζει μόνο το παιδί του αλλά και αυτός που – με προσωπικό του κόστος- φροντίζει, καταλαβαίνει, περιμένει την γυναίκα του να ξαναγίνει αυτό που ερωτεύτηκε, την ερωτεύεται περισσότερο και φτιάχνουν μια σχέση μοναδική, υπέροχη. Σ ευχαριστώ @mchatzantonas που είσαι υπέροχος με την Θήλεια . Σ ευχαριστώ που με περιμένεις… Σ αγαπώ απέραντα!!!».

Οταν γεννιέται ενα παιδι, γεννιέται μια μητερα αλλα κ ενας πατέρας! Ενας πατέρας που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι του εχει συμβει, τι χρειάζεται το παιδι του κ κυριως- τι χρειάζεται η γυναίκα του που τα εχει χαμένα κ μπορει να μην θυμίζει σε τιποτα αυτην που ερωτεύτηκε και εκανε τρέλες μαζι της… Και τοτε , θελει μαγκιά! Γιατι καλός πατέρας δεν ειναι αυτος που φροντίζει μονο το παιδι του αλλά κ αυτος που – με προσωπικό του κοςτος- φροντίζει , καταλαβαίνει, περιμενει την γυναίκα του να ξαναγίνει αυτο που ερωτεύτηκε, την ερωτεύεται περισσοτερο κ φτιάχνουν μια σχεση μοναδική, υπέροχη. Σ ευχαριστω @mchatzantonas που εισαι υπέροχος με την Θαλεια . Σ ευχαριστω που με περιμένεις… Σ αγαπω απέραντα!!!❤️✨ #happyfarhersday

A post shared by zetadouka (@zetadouka) on