Η δημόσια έκκληση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η Μέλπω Ζαρόκωστα

Η δημόσια έκκληση του Σπύρου Μπιμπίλα για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η Μέλπω Ζαρόκωστα

Σε μια χειρουργική επέμβαση στα γόνατά της πρόκειται να υποβληθεί την επόμενη Τρίτη η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα.

Με αφορμή αυτό, ο Σπύρος Μπιμπίλας που πάντα φροντίζει για τις ανάγκες των ηθοποιών που βρίσκονται σε δύσκολη, προχώρησε σε μια δημόσια έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προκειμένου να βρεθούν εθελοντές αιμοδότες για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του ξεκαθαρίζει πως η αγαπημένη ηθοποιός που έχει δηλώσει πως έχει περάσει 4 φορές καρκίνο είναι καλά στην υγεία της αλλά χρειάζεται να κάνει αυτή την επέμβαση στα γόνατα.

«Η αγαπημένη μας φίλη και συνάδελφος Μέλπω Ζαρόκωστα που χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ηθοποιών και που χαίρει άκρας υγείας θα υποβληθεί σε μία επέμβαση στα γόνατα και θα χρειαστεί αίμα την Τρίτη στο ΚΑΤ.. Όποιος Συνάδελφος είναι αιμοδότης και επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα σε όποιο νοσοκομείο θέλει με την υπόδειξη για Μέλπω Ζαρόκωστα Γ ορθοπεδική ΚΑΤ… Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει τράπεζα αίματος του ΣΕΗ στο Λαικό Νοσοκομείο Αθήνας όπου οι αιμοδότες κάτω των 60 ετών μπορούν ανά διαστήματα να δίνουν αίμα ώστε να, έχουμε επάρκεια για τους συναδέλφους μας κατ αρχάς» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.