Η δημοσίευση της σύντροφός του Γιώργου, Λότους, από την πρόταση γάμου

Η δημοσίευση της σύντροφός του Γιώργου, Λότους, από την πρόταση γάμου

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Λασκαρίδης, κράτησε την υπόσχεσή του και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Λότους.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Ευτυχείτε» η πρόταση γάμου έγινε στις 3 Μάϊου, ανήμερα των γενεθλίων της Λότους.

Μια μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου, η Λότους δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερα αυτή στιγμή.

«Είπα το ναι. Ναι θέλω να ζήσω μια αυθόρμητη, τρελή και περιπετειώδη ζωή μαζί σου» έγραψε η Λότους στη λεζάντα της ανάρτησης της ενώ λίγο πιο κάτω συνέχισε με ένα τρυφερό κείμενο.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κείμενό της.

«Ναι θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο μαζί σου. Ναι θέλω να γνωρίσω ανθρώπους όπου κι αν πάμε, να κάνω νέους φίλους σε όλο τον κόσμο μαζί σου. Ναι θέλω να μπω σε τρελές αυθόρμητες καταστάσεις μαζί σου. Ναι θέλω να μάθω, να μεγαλώσω και να αναπτύξω τον εαυτό μου μαζί σου. Ναι θέλω η οικογένειά σου να γίνει δική μου και η δική μου δική σου. Ναι θέλω να είμαι εκεί για σένα στις καλές και τις κακές στιγμές. Ναι θέλω να είμαστε μια ομάδα και να κάνουμε τα πάντα στη ζωή να λειτουργούν. Ναι θέλω να μάθω Ελληνικά και να μιλάμε μαζί τρεις γλώσσες και να καταλαβαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλο. Λέω ναι σε ότι σε κάνει αυτό που είσαι και σε όλα όσα κάνουν εμάς αυτό που είμαστε».