Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της “Δρόσως” στις “Άγριες Μέλισσες”

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της "Δρόσως" στις "Άγριες Μέλισσες"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη η οποία παραχώρησε και την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο της «Δρόσως».

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω Facebook. Δικαιώθηκα που έχω Facebook. Αν δεν είχα δεν θα με έψαχναν. Με βρήκαν μέσω μιας άλλης κυρίας που με θυμόταν από τον ΑΝΤ1. Έλεγα άλλο ένα casting. Μετά από μια εβδομάδα μου ζήτησαν να με ξαναδούν. Αυτό ήταν. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε.

Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Τρελάθηκα. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Το πρόγραμμά μου κανονικά.

Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.