Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει το αστρονομικό ποσό που πήρε για ένα και μόνο χαλί

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει το αστρονομικό ποσό που πήρε για ένα και μόνο χαλί

Η Δέσποινα Μοιραράκη κλείνει 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife, μεταξύ άλλων αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που πήρε για ένα χαλί.

Σημαδιακή χρονιά, λοιπόν, η φετινή…

Φέτος, αυτό το μήνα, τον Νοέμβριο, κλείνω 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά, ενώ έχω συμπληρώσει 35 χρόνια στην πώληση χαλιών. Επί 30 συνεχή χρόνια λέω το κεραμιδοκανελομπορδοροδοκόκκινο, επί 30 συνεχή χρόνια μιλάω ασταμάτητα γι’ αυτό που λέγεται χειροποίητο χαλί, για τις μπορντούρες, τα χρώματα και τα σχέδια. Έχω κάνει εκπομπές από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα.

Άλλες τηλεοπτικές προτάσεις είχατε;

Είχα αρκετές προτάσεις από την τηλεόραση, τις απέρριψα όλες και έμεινα σταθερή στα χειροποίητα χαλιά μου, τα οποία έχω αγαπήσει, είναι δημιούργημά μου, σε αυτά χρωστάω ότι αυτή τη στιγμή είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη και έχω μια μεγάλη επιχείρηση με δύο καταστήματα, με 35 άτομα μόνιμο προσωπικό. Σε αυτά χρωστάω την ηθική ικανοποίηση και την κοινωνική καταξίωση. Έχω πουλήσει στην τηλεόραση χαλί με 15 εκατομμύρια δραχμές