Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε συνέντευξη  η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου, τη σχέση που έχει με τα social media αλλά για τα παιδιά της

«Ακόμη και σε φωτογραφίσεις που κάνω για εξώφυλλα, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες. Δεν θέλω να είναι όλο ένα ψέμα. Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι, ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω πως είμαι 25, θα ήμουν γελοία. Τα social media μου δεν τα διαχειρίζεται κανείς!

Όλα σωστά, λάθη εγώ τα κάνω! Δεν είμαστε τέλειοι, και εγώ προσέχω, μη νομίζεις. Προσέχω κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές αυτή η φυσικότητα, η αλήθεια που έχει, νομίζω είναι πιο γοητευτική. Δεν είμαστε έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί. Ή όταν μαγειρεύουμε ή πλένουμε πιάτα.» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια δήλωσε: «Από το 2009 δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Θα δω κάποιες σειρές και μέσα στην καραντίνα μπορώ να πω ότι δεν έβλεπα τηλεόραση. Τα παιδιά με βλέπουν στο J2US. Μερικές φορές μου λένε ότι συμφωνούν μαζί μου. Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν μικρότερη και μου πάει. Στα πολύ αδύνατα μου ήμουν μείον πέντε κιλά. Θέλει πολύ προσπάθεια, Κατερίνα μου. Και όσο μεγαλώνεις κακά τα ψέματα, πρέπει να προσέχουμε. Μετά τα 40 λένε θα έχεις ή πρόσωπο ή σώμα. Χρειάζεται να γυμνάζεσαι και να ξέρεις τι τρως».