Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τον κόσμο στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας τους στο Θέατρο Βράχων

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τον κόσμο στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας τους στο Θέατρο Βράχων

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι με πολλούς προορισμούς.

Το βραδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου έκαναν μια μοναδική συναυλια στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», που σηματοδότησε και την έναρξη για την κοινή τους καλοκαιρινής περιοδείας, αφού θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, οι δύο καλλιτέχνιδες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες! Η χημεία τους πάνω στη σκηνή ήταν ανεπανάληπτη, με αστεία, ανατροπές και ιδιαίτερα τις δυο σέξι εμφανίσεις της Έλενας και της Δέσποινας να κόβουν την ανάσα.

Η μοναδική σκηνική τους παρουσία ενθουσίασε το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το εκρηκτικό show είχε dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες, αλλά και τραγούδια από όλο το σύνολο της δισκογραφία τους και με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.

Πολλοί ήταν και οι cellebtitis που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την συναυλια μεταξύ των οποίον η Demy, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Κώστας Μαρτάκης, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Μάνια Ντέλου, η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης, ο Ανδρέας Καψάλης με τη μαμά της Έλενας Παπαρίζου, η Χριστίνα Σάλτη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι.