Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θέατρο με Θεοφάνους, Καπουτζίδη και Ευαγγελινό!

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θέατρο με Θεοφάνους, Καπουτζίδη και Ευαγγελινό!

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Δέσποινα Βανδή θα ανεβεί για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει σε μια μουσικοθεατρική παράσταση το 2021.

Η Δέσποινα Βανδή στην εν λόγω παράσταση θα συνεργαστεί και με τον Γιώργο Θεοφάνους καθώς όπως δήλωσε ο Γιάνης Πουλόπουλος:

«Ξέραμε ότι η Δέσποινα θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους δισκογραφικά. Είχαμε μείνει σε αυτό και ξέραμε ότι κάτι ετοιμάζουν γενικότερα. Με τίποτα δεν φανταζόμασταν ότι αυτό το κάτι που θα κάνει η Δέσποινα με τον Γιώργο Θεοφάνους δεν είναι αυτό που λέμε ένα μουσικό σχήμα, αλλά μια μουσικοθεατρική παράσταση ή όπως θα λέγαμε αλλιώς ένα μιούζικαλ. Μάλιστα, θα έχει πρωτότυπα τραγούδια τα οποία γράφει τώρα ο Γιώργος Θεοφάνους και τα οποία θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή. Θα έχει μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους και θα έχει τραγούδια της δεκαετίας ’50, ΄60, ΄70. Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για να γράψει το σενάριο είναι αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος το σκέφτεται πολύ σοβαρά.