Η Δέσποινα Βανδή βάφτισε τον γιο της σε ηλικία εννέα ετών

Η Δέσποινα Βανδή βάφτισε τον γιο της σε ηλικία εννέα ετών

Η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Elounda Penisula του φίλου της Ηλία Κοκοτού.

Καθημερινά, αναρτά στα social media διάφορες εικόνες από την παραμονή της στο νησί, την παραλία, τα μπάνια και τις στιγμές χαλάρωσης.

Η τραγουδίστρια με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε την αποκάλυψη. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης, βάφτισαν τον γιο του Γιώργο, σε ηλικία εννέα ετών, η βάφτιση έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε γίνει και στην κόρη της Μελίνα έντεκα χρόνια πριν, στην ίδια εκκλησία.

Η Δέσποινα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε: «11 χρόνια μετά πάλι εδώ στην ίδια εκκλησία! Στην Κρήτη! Έχει τη χάρη του να βαφτίζεις ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι  είθισται! Το απολαμβάνουν όλοι περισσότερο και προπάντων το ίδιο το παιδί! Μόνο χαμόγελα θα χω να θυμάμαι από τη σημερινή μέρα! Και το σπουδαιότερο, το φωτεινό πρόσωπο του γιου μου»!