Η γυμνή εμφάνιση που έγινε ποτέ σε βραβεία Brit Awards

Η γυμνή εμφάνιση που έγινε ποτέ σε βραβεία Brit Awards

H βραδιά των Brit Awards τα είχε όλα. Διάσημους καλλιτέχνες, λαμπερές παρουσίες, χαμόγελα, συγκίνηση και….. πολλά περίεργα.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, από το κόκκινο χαλί πέρασε μία μυστηριώδης γυναίκα. Κανείς δεν την γνώριζε, ωστόσο πόζαρε στους φωτογράφους και σαν να μην έφτανε αυτό κατά τη διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκε αγκαλιά με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης.

Η άγνωστη γυναικά, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο καθώς επέλεξε να εμφανιστεί σχεδόν γυμνή. Και λέμε σχεδόν γιατί φρόντισε τουλάχιστον να καλύψει τα επίμαχα σημεία με μαύρο λάτεξ.

Η μελαχρινή γυναίκα πριν αρχίσει η βραδιά, πόζαρε με την σχεδιάστρια των φετινών βραβείων Pam Hogg. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε προς το μέρος των παρουσιαστών, μπήκε ανάμεσα τους και κοίταξε με λάγνο ύφος τον φακό.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η παρουσία της ήταν μέρος του σόου ή απρόοπτο, όπως και να ‘χει όμως η γυναίκα κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα Μέσα.