Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους

Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Βασιλική Μιλλούση, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η Βασιλική είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω μιας ανάρτησης έδωσε συμβουλές και έδειξε ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους.

«Καλημέρα σας!!Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος, λοιπόν…όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θάλασσα, νωρίς το πρωί. Ήταν το καλύτερο! Τώρα όμως που δεν είμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετά και φυσικά όταν δεν νιώθω πολύ καλά…απλά δεν κάνω. Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές(αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα σας!!❤ Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν…όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι.Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά…απλα δεν κάνω🤗 Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν) #pregnancybelly #pregnant #workout #fitmomtobe #loveyourbody

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις