Η Βασίλισσα της Καρδιάς: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Η Βασίλισσα της Καρδιάς: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11

16:10 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / REINA DE CORAZONES

O  Χαβιέρ τηλεφωνεί στον Βίκτορ για να τον ενημερώσει πως η Ρέινα είναι καλά και βρίσκεται στο διαμέρισμα του. Αργότερα λέει στην Σμιθ ότι θέλει να παραιτηθεί από αυτήν την υπόθεση.

O Χαβιέρ σώζει τη Ρέινα από τους απαγωγείς της, ενώ η Γκρέτα έχει ένα ατύχημα στο τσίρκο. Η Εστεφάνια  αποφασίζει να πουλήσει το κόκκινο διαμάντι.

ΤΡΙΤΗ 24/11

16:10 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / REINA DE CORAZONES

O Χαβιέρ σώζει τη  Ρέινα από τους απαγωγείς της, ενώ η Γκρέτα έχει ένα ατύχημα στο τσίρκο. Η Εστεφάνια  αποφασίζει να πουλήσει το κόκκινο διαμάντι.

Ο Βίκτορ λέει στην Εστεφάνια για το ατύχημα της κόρης του, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει γιατί την ενημέρωσε. Αργότερά, μαθαίνει ότι η Γκρέτα είναι κόρη της και ότι δεν πέθανε πριν από 20 χρόνια, όπως πίστευε, αλλά κάποιος την είχε απαγάγει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11

16:10 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / REINA DE CORAZONES

Η Εστεφάνια λέει στον Χαβιέρ ότι η κόρη της ζει. Ο  γιατρός  ενημερώνει τον Βίκτορ και τη Σουζάνα για την υγεία της Γκρέτα, ενώ  η  τελευταία συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα της. Η Ρέινα πιστεύει ότι ο Χαβιέρ θέλει να την σκοτώσει αλλά εκείνος ισχυρίζεται ότι κάνει λάθος.

Η Ρέινα φροντίζει το τραύμα του Χαβιέρ, το οποίο έχει μολυνθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραληρεί εξαιτίας του υψηλού πυρετού. Η  Εστεφάνια ορκίζεται να εκδικηθεί τον Βίκτορ, ενώ η Γκρέτα ζητάει από τον Λαζάρο να τη βοηθήσει να πεθάνει.

ΠΕΜΠΤΗ 26/11

16:10 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / REINA DE CORAZONES

Η Ρέινα φροντίζει το τραύμα του Χαβιέρ, το οποίο έχει μολυνθεί, με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραληρεί εξαιτίας του υψηλού πυρετού. Η  Εστεφάνια ορκίζεται να  εκδικηθεί τον Βίκτορ, ενώ  η Γκρέτα ζητάει από τον Λαζάρο να τη βοηθήσει να πεθάνει.

Η Κόνι εξηγεί στη Ρέινα τι συνέβη μεταξύ τους και τι με τον Νικόλα. Έτσι, η τελευταία  ζητά από τον Χουάν να τη βοηθήσει να βρει τον Νικόλας, αλλά αυτός της  λέει ότι πέθανε στη φυλακή πριν από πολλά χρόνια. Ο Βίκτορ πιστεύει ότι ο Χαβιέρ είναι εραστής της Ρέινα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11

16:10     Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ / REINA DE CORAZONES

Ενώ η Ρέινα και ο Χαβιέρ κάνουν έρωτα, κάποιος την πυροβολεί και  της αφήνει ένα  απειλητικό μήνυμα στο μπάνιο. Ο Βίκτορ πηγαίνει σε ένα πάρτι για να συναντηθεί με τη βασίλισσα των διαμαντιών και να αποκαλύψει αυτήν τη μυστηριώδη γυναίκα. Η Ρέινα λέει στον Χαβιέρ  ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο Χαβιέρ συναντά την Εστεφάνια στο μέρος που κρατά φυλακισμένο τον Βίκτορ. Ο Χουάν ενημερώνει τη Ρέινα για το πώς θα συλλάβει αυτόν που την πυροβόλησε. Τελικά, ο Χαβιέρ θα ελευθερώσει τον Βίκτορ, ενώ μαζί με τη Ρέινα πηγαίνουν κάπου όπου κανείς δεν μπορεί να τους βρει.