Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την επιστροφή του “Πάμε Πακέτο”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την επιστροφή του “Πάμε Πακέτο”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της από τον Alpha, το τέλος της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» και τους δύο γιους της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε για το ξαφνικό τέλος του «Πάμε Πακέτο»:

«Στη ζωή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν μπορούσα να πω ότι είχα σαφείς ενδείξεις. Την τελευταία χρόνια είχαμε μια αλλαγή στην ήμερα και την ώρα αλλά μέσα από αυτά δυναμώνεις και συνειδητοποιείς κάποια πράγματα.

Δεν μπορώ να πω ότι είχα ενδείξεις για κάτι τέτοιο αλλά έγινε. Με έμενα δεν έγινε πότε καμιά οικονομική διαπραγμάτευση, καμία συζήτηση. Μου είπαν ότι σταματάω και να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Στον Alpha έχουν υπάρξει πολύ ακριβότερες παραγωγές. Ήταν μια πολύ συνετή δαπάνη γι’ αυτό που ήταν.

Δε θα κρίνω αν ήταν σωστή ή όχι η επιλογή να κοπεί η εκπομπή, ας το σκεφτούν οι άνθρωποι εκεί που ασχολούνται με τον προγραμματισμό. Εγώ ήμουν πάντα στρατιώτης, ότι μου ζητήθηκε το έκανα και θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία. Δεν έχω πικρία γιατί θεωρώ ότι κάποια πράγματα έτσι έπρεπε να γίνουν.

Στον Alpha ήμουν 17 χρόνια» ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε: «Συζητάμε να κάνουμε το Πάμε Πακέτο στο Open, ελπίζω να ευοδωθεί όλη αυτή η προσπάθεια, αλλά δεν είναι κάτι απλό. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε φέτος».