Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” μετά την πρώτη ανάγνωση

Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” μετά την πρώτη ανάγνωση

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει και πάλι οι πρόβες για τις πρώτες θεατρικές παραστάσεις μια από αυτές είναι και «Το κλουβί με τις τρελές» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Η Βίκυ Κάβουρα επρόκειτο να είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η ηθοποιός αποφάσισε να μη συμμετέχει σε αυτή.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της παράστασης και μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός αν και μίλησε στους δημοσιογράφους ζήτησε οι δηλώσεις της να παίξουν αφού υπογράψει το συμβόλαιό της με την παραγωγή. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά αφού μετά την πρώτη ανάγνωση η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία και να αποχωρήσει από το θίασο.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και εξήγησε τι συνέβη «Δεν έχω υπογράψει, δεν υπέγραψα. Ήταν και μια παράκλησή μου να μην παίξουν οι δηλώσεις προτού υπογράψω. Δεν ήξερα καν ότι θα γίνουν δηλώσεις χθες. Δεν ακούστηκε αυτό ποτέ και σήμερα το πρωί ξύπνησα και είδα ότι έχουν παίξει και λίγο στεναχωρήθηκα… Είπα αυτές οι δηλώσεις να παίξουν αφού υπογράψω. Δε θα είμαι στην παράσταση, έγινε η ανάγνωση του σεναρίου και αποφάσισα ότι δε θα είμαι στην παράσταση. Δεν είχα πάρει την τελική μου απόφαση. Το βράδυ που το σκέφτηκα αποφάσισα ότι δε θα είμαι» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.