Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «Σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό σου από το Δελτίο Τύπου που στείλατε από κοινού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί από το διαζύγιο, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου.

Θα μπορούσες να ξανά συνεργαστείς με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Ίσως και να μπορούσαμε να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό.