Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για τη βόμβα στο αυτοκίνητό της

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για τη βόμβα στο αυτοκίνητό της

Στο περιοδικό 7 μέρες TV, παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, την επικοινωνία που έχει ε τον Μελέτη Ηλία μετά το τέλος του Σοϊ Σου αλλά και το περιστατικό με τη βόμβα στο αυτοκίνητό της.

Βλέπουμε μια ανάκαμψη στη μυθοπλασία. Έχεις παρακολουθήσει άλλες σειρές;

Δεν έχω προλάβει, παρόλο που θα ήθελα γιατί κάνουμε και πάρα πολλά βραδινά γυρίσματα. Αποσπασματικά, έχω δει ορισμένες μόνο για ελάχιστα λεπτά. Ωστόσο, χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει φέτος μυθοπλασία. Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι που εμπλεκόμαστε σε αυτό, ηθοποιοί και τεχνικοί και τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα.

Θεωρώ ότι αυτός ο ανταγωνισμός θα μας ωθήσει να κάνουμε καλύτερες δουλειές. Το είχε ανάγκη αυτό η ελληνική τηλεόραση.

Ο Μελέτης Ηλίας σου σχολίασε τη νέα σειρά;

Εννοείται! Είχαμε συζητήσει και από πριν καθώς είχαμε και οι δύο αρκετές προτάσεις για δουλειά φέτος. Ο Μελέτης είναι πλέον, ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αφού αν συμβεί κάτι και δεν τον πάρω τηλέφωνο να του το πω, είναι σαν να μην έγινε! (γέλιο).

Σε μία από τις αναρτήσεις σου στα social media είπες ότι μπήκε βόμβα στο αυτοκίνητο σας;

Δεν ήταν στο αυτοκίνητο μας! Επέστρεψε ο σύζυγος μου έπειτα από έξι μήνες που δούλευε στην Κρήτη και ήταν μια μέρα που είχα κι εγώ κενό. Πήγαμε λοιπόν να πιούμε ως ζευγάρι ένα καφέ και να κάνουμε τα ψώνια μας.

Αφήσαμε το αυτοκίνητο μας σε ένα πάρκινγκ και επιστρέφοντας βρήκαμε το σημείο αποκλεισμένο από την Αστυνομία, γιατί είχε υπάρξει ειδοποίηση για βόμβα κάπου εκεί κοντά. Αν έχεις τύχη, διάβαινε! Εμένα με είχε πιάσει νευρικό γέλιο, ενώ εκείνος ήταν τόσο ψύχραιμος και ατάραχος.