Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλάει τη νέα της σχέση και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί

Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλάει τη νέα της σχέση και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί

Την Ασημίνα Ουστάλλι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Μάλιστα ήταν από τις παίκτριες που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η σεφ μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πλήγμα που έχουν δεχτεί τα καταστήματα εστίασης λόγω κορονοϊού, για τη νέα της σχέση αλλά και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει λάβει, εξαιτίας της καταγωγής της.

«Είχα φοβηθεί πολύ με όλα αυτά με τον κορονοϊό, γιατί δουλεύω και στην εστίαση και είναι κλειστά τα καταστήματα. Ακόμα φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο αν ανοίξουμε. Έχουμε και εργαζόμενους που δουλεύουν, δεν ξέρεις αν θα απολυθούν. Εννοείται φοβήθηκα και για την υγεία των γονιών μου, όχι μόνο για μένα. Ελπίζω να περάσει γρήγορα» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα.

«Έκανα πάρα πολύ γυμναστική, μαγείρευα καινούργια πιάτα, έβγαζα μενού για το κανάλι μου στο Youtube. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη με έναν άνθρωπο. Γενικά δεν θέλουμε να το δείχνουμε προς τα έξω. Θέλω να το κρατήσω για μένα. Στην καραντίνα περάσαμε αρκετό διάστημα μαζί» εξομολογήθηκε η Ασημίνα για τη νέα της σχέση ενώ συνέχισε μιλώντας για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, «Μια φορά δούλευα σε ένα μαγαζί και μια συνάδερφος μου την άκουσα να λέει «Να το αλβανάκι που νομίζει ότι είναι όμορφη και μας παίρνει τη δουλειά…». Γενικά με έχουν αγκαλιάσει πολλοί άνθρωποι και εμένα και τους γονείς μου».