Η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που της έδωσαν για να δουλέψει στο εξωτερικό

Η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που της έδωσαν για να δουλέψει στο εξωτερικό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η σεφ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα που εργάζεται σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Έχω νιώσει πάρα πολλές φορές να με κοιτούν περίεργα στην κουζίνα. Στις περισσότερες κουζίνες που πήγαινα για δουλειά, δούλευα μόνο με άντρες που με κοιτούσαν ερωτικά. Αν και εγώ δεν είχα δώσει θάρρος να με βλέπουν οι άλλοι ερωτικά γιατί όταν δουλεύεις, δουλεύεις», είπε η Ασημίνα Ουστάλλι.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για να βρεθεί στην τηλεόραση τη νέα σεζόν αλλά και το ποσό που τις πρότειναν για να δουλέψει στο εξωτερικό.

«Έχω δεχτεί πρόταση για την επόμενη σεζόν από πρωινή εκπομπή για τη στήλη της μαγειρικής αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Εγώ θέλω πολύ να κάνω μια δική μου εκπομπή και έχω σκεφτεί ήδη το κόσνεπτ που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχει πολλή μαγειρική, πολύ γέλιο και κάτι το διαφορετικό που πιστεύω πως θα πήγαινε πάρα πολύ καλά».

Στη συνέχεια η Ασημίνα Ουστάλλι πρόσθεσε: «Είχα περισσότερες προτάσεις και μου πρότειναν να δουλέψω σε μαγαζί στην Ελβετία με 7.000 ευρώ τον μήνα, αλλά θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου ακόμα στην Ελλάδα».