Η αποχώρηση του Γιώργου Χρανίωτη από το Survivor και οι πρώτες δηλώσεις

Η αποχώρηση του Γιώργου Χρανίωτη από το Survivor και οι πρώτες δηλώσεις

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Χρανιώτης από την τετάρτη το βράδυ στο Survivor. Οι Διάσημοι έχασαν το έπαθλο ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ακούσουν το αποτέλεσμα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού που έχει κρίνει και το τελικό ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Από την διαδικασία της αποχώρησης εξαιρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τέθηκαν αυτόματα υποψήφιοι και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός είναι αυτός που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Χρανίωτης είπε:

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις  για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο»