Η αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη από το Survivor και οι πρώτες δηλώσεις

Η αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη από το Survivor και οι πρώτες δηλώσεις

Μετά το τέλος κάθε συμβούλιο του Νησιού  ο Σάκης Τανιμανίδη  ανακοινώνει τον παίκτη που αποχωρεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ όταν έχει προηγηθεί αγώνισμα που τους ωθεί σε διαδικασία της αποχώρησης.

Την εβδομάδα που πέρασε πρώτος υποψήφιος με 4 ψήφους από τους συμπαίκτες του αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος, έχοντας κερδίσει τις δύο ατομικές ασυλίες, ψήφισαν προς αποχώρηση την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

Το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα από την 24ωρη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες, αποφάσισε να βγάλει εκτός παιχνιδιού την αθλητικογράφο δίνοντάς της τις λιγότερες θετικές ψήφους.

“Αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασε μέχρι εδώ. Είναι μια προσωπική επιτυχία μου. Πλέον το survivor είναι μια αντρική υπόθεση… Είμαι τυχερή και ευλογημένη που έζησα αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους και τα παιδιά μου… Αποχωρώ γεμάτη… Φεύγω σε μια μέρα που άκουσα από τα παιδιά πολύ ωραία λόγια και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και εκτός…”, είπε μεταξύ άλλων η αθλητικογράφος πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

“Σου ζητώ συγγνώμη για όλα αυτά”, είπε στη συνέχεια η Ευρυδίκη κλαίγοντας στο αυτί του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος γύρισε στους συμπαίκτες του λέγοντας: “Αυτή είναι η πραγματική νικήτρια!”.