Η Αποστολία Ζώη στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η Αποστολία Ζώη στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η Αποστολία Ζώη δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένη είναι με τα παιδιά και στηρίζει για ακόμη μια φορά το έργο της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Δίπλα στην πρωτοβουλία του τηλεμαραθώνιου αγάπης της ΕΡΤ που ήταν αφιερωμένος στα 19 χρόνια της «Κιβωτού του Κόσμου» βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Αποστολία το βράδυ της Δευτέρας.

Η τραγουδίστρια στήριξε και αυτή με τον δικό της τρόπο, το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» που ιδρύθηκε από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Ο πατήρ Αντώνιος και η «Κιβωτός του Κόσμου», επί 19 χρόνια συνεχόμενα στηρίζουν τη μητέρα, το παιδί και άπορες οικογένειες που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη.

Η σχέση της Αποστολίας Ζώη με την «Κιβωτο του Κόσμου» ξεκίνησε κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο σόου του ΑΝΤ1 , Your Face Sounds Familiar, όπου η Αποστολία ενημερώθηκε για την ιστορία και το σπουδαίο έργο του οργανισμού τον οποίο και στην πορεία επέλεξε για να προσφέρει τα  χρήματα απ’ την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Στον Τηλεμαραθώνιο μαζί με την Αποστολία Ζώη και άλλους καλλιτέχνες που βρέθηκε εκεί ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η Χριστίνα Λαμπίρι και ο Πάνος Μουζουράκης.