Η Αποστολία Ζώη μιλάει για το ότι ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Η Αποστολία Ζώη μιλάει για το ότι ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Όπως έχει γίνει γνωστό η Αποστολία Ζώη θα συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά, που θα ανέβει στις 15 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς.

Η Αποστολία που στην θεατρική παράσταση θα έχει τον ρόλο της Πίτσας – Κίτσας, όπου στην Ελληνική ταινία είχε η Μάρθα Καραγιάννη, μίλησε στα Παραπολιτικά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πρώτη φορά στο νέος αυτό εγχείρημα, την υποκριτική.

«Το θέατρο με φλερτάρει τα τελευταία χρόνια. Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις. Καμία, όμως, δεν τράβηξε το ενδιαφέρον μου. Τώρα ευθυγραμμίστηκαν όλα και ήρθε η στιγμή. Είναι ευχάριστη πρόκληση! Πιστεύω ότι έχω να πάρω πολλά από αυτήν τη διαδρομή που σίγουρα θα μου χρησιμεύσουν και στο τραγούδι. Οτιδήποτε με εξελίσσει ως καλλιτέχνη θέλω να το δοκιμάζω. Είναι ένας χώρος που λατρεύω. Τώρα, που παρακολουθώ τη διαδικασία περισσότερο.

Εξάλλου, επτά χρόνων ανέβηκα σε θεατρικό σανίδι πρώτη φορά και έπαιζα για δύο χρόνια σε επαγγελματικό θίασο της Θεσσαλίας. Αργότερα έκανα μαθήματα υποκριτικής, αφού πάντα πίστευα ότι η υποκριτική και το τραγούδι είναι αλληλένδετα. Δεν ξεχωρίζω δράμα ή κωμωδία. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πλέον, με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και με όλο αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου (σ.σ.: απώλεια γονέων), τα τελευταία χρόνια προτιμώ τις κωμωδίες», είπε η Αποστολία.