Η Αποστολία Ζώη μιλάει για το λόγο που έδωσε 25.000 ευρώ από το έπαθλο της στον Κωνσταντίνο Οροκλό

Η Αποστολία Ζώη μιλάει για το λόγο που έδωσε 25.000 ευρώ από το έπαθλο της στον Κωνσταντίνο Οροκλό

Με την ειλικρίνεια που πάντα τη διακρίνει, η Αποστολία Ζώη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για την επιλογή της να τιμήσει τον συμπαίκτη της, Κωνσταντίνο Οροκλό δίνοντάς του ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να παραχωρήσεις 25.000 ευρώ από το έπαθλο σου στον Κωνσταντίνο Οροκλό;

Για μένα ο Κωνσταντίνος ήταν ένα μεγάλο στήριγμα εκεί μέσα. Ήταν το αγχολυτικό μου στις δύσκολες στιγμές που «έσπασα». Αν δεν είχα την παρέα του, μπορεί να είχα αποχωρήσει νωρίτερα κι έτσι δεν θα έφτανα στον τελικό. Εν μέρει του οφείλω τη νίκη μου και τον ευχαριστώ.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ήταν τελικά ο άνθρωπος μέσα από το παιχνίδι που ήρθες πιο κοντά; Θεωρείς πως αν δεν είχες κερδίσει εσύ, ήταν αυτός που θα άξιζε τη νίκη;

Είχα την τύχη να έρθω κοντά με πολλά παιδιά εκεί μέσα. Δημήτρης, Μάνος, Χριστίνα, Μαντώ, Βασιλική. Η διαφορά με τον Κωνσταντίνο είναι ότι το ζήσαμε όλο μέχρι τέλους. Παίξαμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι παρέα. Ζήσαμε το τελευταίο πρωινό στην παραλία παρέα. Στα δύσκολα παρέα. Στα όμορφα παρέα. Δεν χάσαμε στιγμή ο ένας από τον άλλο. Φυσικά και θα ήταν αυτός που θα ήθελα να κερδίσει, αν δεν τα κατάφερνα εγώ, για όλα όσα περάσαμε παρέα.

Θα ήθελες να κρατήσεις επαφές με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Δεν έχω άλλη επιλογή! Με απείλησαν ότι θα με στείλουν πίσω στην παραλία μόνη μου αν δεν μιλάμε καθημερινά!