Η Αποστολία Ζώη είπε το μεγάλο “ναι” και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι!

Η Αποστολία Ζώη είπε το μεγάλο "ναι" και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι!

Τις δυνάμεις της στην υποκριτική ετοιμάζεται να δοκιμάσει η Αποστολία Ζώη μετά τι νίκη της στο reality επιβίωσης «Nomads».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr και του δημοσιογράφου, Βασίλη Μπουζιώτη η Αποστολία είπε το “Ναι” στην πρόταση που τις έγινε από τις Θεατρικές σκηνές.

Η τραγουδιστρια συζητούσε εδώ και καιρό γι αυτή την πρόταση και το απόγευμα της Τρίτης υπέγραψε με τον Πάνο Κατσαρίδη για το «Ζητείται ψεύτης», που θα ανέβει στο Παλλάς τον Φεβρουάριο σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Πάνος Κατσαρίδης, Αποστολία Ζώη

Η Αποστολία ανέλαβε τον ρόλο της Πίτσας Κίτσας που στην κινηματογραφική βερσιόν της ταινίας υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη. Τον Ψευτοθόδωρο θα ερμηνεύσει ο Μάρκος Σεφερλής έχοντας πλάι του τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Ναταλία Δραγούμη,Αργύρη Αγγέλου,Βάσω Γουλιελμάκη, Χρύσα Κλούβα κ.α.

Το έργο «Ζητείται ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1961 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνιστές τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τους Παντελή ΖερβόΘανάση Βέγγο, Μάρθα Καραγιάννη κ.ά.

Δεν είναι η πρώτη που η Αποστολία ασχολείται με την υποκριτική καθώς το 2006, μετά την παρότρυνση του Γιώργου Καπουτζίδη πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Singles» και το 2009 είχε έναν ρόλο στη σειρά «Η πολυκατοικία».