Η Αποστολία Ζώη είναι η μεγάλη νικήτρια του Nomads!

Η Αποστολία Ζώη είναι η μεγάλη νικήτρια του Nomads!

Για πρώτη φορά μια γυναικά κερδίζει την πρώτη θέση σε παιχνίδι επιβίωσης. Το βραδυ της Παρασκευής πραγματοποιηθηκε ο μεγάλος τελικός του Nomads ανάμεσα σε μια γυναικά και δυο άντρες.

Ο τελικός παίχτηκε σε δύο γύρους, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στο τέταρτο από τα πέντε αγωνίσματα του πρώτου γύρου κρίθηκε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης κατέκτησε την τρίτη θέση στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Σε έναν αγώνα 180 μέτρων κρίθηκε ο νικητής του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 που έφτασε στο τέλος του με νικήτρια την Αποστολία Ζώη.

Η τραγουδίστρια που σε όλη τη διάρκεια του Nomads κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα παρότι σε βάθος χρόνου δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.

Στον τελικό η Αποστολία αγωνίστηκε με τον Κωνσταντίνο Οροκλό, τον οποίο κέρδισε ποιο εύκολα από ότι πολλοί περίμεναν. Ο Κωνσταντίνος κόλλησε στο πρώτο σκέλος του αγωνίσματος, με συνέπεια να μείνει πολύ πίσω και να χάσει χρόνο.

Έτσι με μεγάλη διαφορά, νικήτρια του παιχνιδιού και του επάθλου των 100.000 ευρώ, αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη για την φετινή χρονιά!